Dobrovoljno vatrogasno društvo Majurec proteklih dana započelo je još jednu akciju uređenja doma. Detalje nam je otkrio zapovjednik Društva Igor Sokač.

“Od kad smo preuzeli DVD do danas, kupili smo traktorsku kosilicu i flaksericu, nabavili nove stolove, ugrađena je klima u prostorije DVD-a, postavljena je nova stolarija, proširen je dom. Uređeno je još jedno spremište, postavljena PVC vrata, prezidano i odvojeno je spremište od sanitarnog prostora. Postavljena je i LED rasvjeta, a danas smo betonirali podlogu, na koju planiramo staviti nadstrešnicu. Ispred doma uređujemo i parkiralište.

Od sljedećih planova planiramo maknuti binu u domu, napraviti šank i urediti ulaz u dom, probit ćemo staro spremište i urediti ga za potrebe suđa.

U svibnju planiramo proštenje koje bi bilo od sljedeće godine pa svake druge, pod nazivom Majka Božja Pravednica, gdje bi bila misa, vatrogasna demostracijska vježba, prvi memorijalni turnir pod nazivom Davor Buzina i nakon toga zabava do jutarnjih sati.

Planiramo još uređenje okoliša, ograde i nogometnog igrališta, zaključio je zapovjednik Društva Igor Sokač dodavši kako je Grad Križevci puno pomogao stolarijom i betonom.

radovi radovi1 radovi2 radovi3 radovi6 radovi7 radovi8 radovi9