Josip je bio najmlađi farmer 12. sezone, a kod njega su bile Ivanka Milutinović, Gabriela Kamenečki i Teu Hriberski

Mladi Josip Tratnjak dirnuo je gledatelje 12. sezone emisije ‘Ljubav je na selu’ svojom teškom životnom pričom te ih oduševio svojom jednostavnošću i smislom za humor.

Farmer iz Brda Cirkvenskog, naselja u općini Sveti Ivan Žabno, u emisiju se prijavio kako bi ispunio obećanje dano pokojnom ocu. Naime, Josip i njegov stariji brat Stjepan u jednoj su godini zbog bolesti izgubili oba roditelja.

“Otac je jako želio da se prijavim i da pronađem djevojku koja će me voljeti, cijeniti i poštovati ovakvog kakav jesam. Obećao sam mu da ću se prijaviti i jako se tada razveselio. Morao sam obećanje onda i ispuniti. Da me sad vidi, bio bi jako ponosan”, rekao je Josip tada.

Još traži ljubav

Na farmu je poveo tri djevojke: Ivanku Milutinović, Teu Hriberski i “zlatnu” djevojku Gabrielu Kamenečki koja mu je i zapela za oko. No ljubav nije pronašao ni s jednom od njih. A i sada je solo, otkrio je za rtl.hr.

“Solo sam; imao sam neke vezice, ali nisu išle jer su bile prevare. Još uvijek tražim onu pravu”, rekao je Josip te otkrio kako planira ljubav ponovno potražiti pred kamerama.

“Želio bih se prijaviti u ‘Brak na prvu’, ali za to sam premlad, no sigurno ću se prijaviti u ‘Pet spojeva tjedno'”, najavljuje ovaj simpatični mladić. Opis njegove idealne djevojke i dalje je isti: “Volim cure koje su zabavne, ali da nisu previše lijene. Iskreno, ne bi mi bila dobra neka koja samo lakira nokte i gleda društvene mreže čitav dan. Ne želim lijenu, nego da želi raditi”, kaže Josip.