Preminula još jedna osoba iz križevačkog doma za starije od posljedica zaraze SARS-CoV-2 virusom

29. listopada 2020. Autor: prigorski.hr Križevci Preminula još jedna osoba iz križevačkog doma za starije od posljedica zaraze SARS-CoV-2 virusom

Foto: Z. Balog


Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije izvijestio je u četvrtak kako je nakon pristiglih nalaza izuzetih uzoraka testiranih na SARS – CoV-2 virus, na području županije u općoj populaciji potvrđeno 39 novih slučajeva bolesti COVID-19.

Dio nalaza još se uvijek očekuje, u skladu s dinamikom obrade rezultata, a epidemiološka obrada kontakata novooboljelih osoba je u tijeku.

Na području Koprivničko-križevačke županije trenutno je aktivno 213 slučajeva bolesti COVID-19, 18 osoba je oporavljeno, a na bolničkom liječenju je ukupno 21 osoba. Od početka pojave koronavirusa na području županije zabilježeno je ukupno 583 slučajeva bolesti COVID-19.

U OB Koprivnica preminula je jedna osoba s pozitivitetom na SARS – CoV-2 virus, a riječ je o osobi starije životne dobi, štićeniku Doma za starije i teško bolesne osobe „Senior care“ iz Križevaca, koja je u kliničkoj anamnezi imala značajan komorbiditet.

Facebook Comments