Japin breg dobitnik je prestižne nacionalne nagrade Simply the best za 2020. godinu koju već tradicionalno dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) i turistički časopis Way to Croatia. Dodjela nagrada za 2020. i 2021. godinu održana je u Hotelu Katarina u Selcu održana u sklopu 22. burze PUT od 23. do 25. studenog 2021. godine.

Japin breg je u kategoriji objekata s ponudom smještaja i dodatnim sadržajima prepoznat kao jedan od 3 top smještajna objekta na razini Republike Hrvatske za 2020. godinu, a smješten je u neposrednoj blizini Đurđevca na obroncima pitoreskne i vinorodne Bilogore. Na površini od 20 000 metara kvadratnih nalaze se 4 luksuzno i moderno opremljene kuće za odmor – “Vila Katarina” ****, “Vila Ana”****, “Vila Iva”***** i “Vila Eva”*****, bazen od 40-ak kvadrata, hortikulturno uređen okoliš, vinograd i rustikalna kapelica posvećena svetom Josipu. Valja napomenuti kako je Vila Eva u sklopu ovog kompleksa jedini objekt s 5 zvjezdica na području Koprivničko-križevačke županije.

Ono što najviše oduševljava kod ovog turističkog bisera je mirno i prirodno okruženje, idealno za bijeg od stresnih situacija modernog i urbanog načina življenja, te nadasve srdačni i gostoljubivi domaćini što potvrđuju i vrhunske recenzije na internet platformama Google maps (ocjena 5.0), te Booking.com (Izuzetan 10). Prestižnu nacionalnu nagradu preuzela je Eva Šola, direktorica marketinga.

Osim svečane dodjele prestižnih nagrada, održani su i poslovni susreti između nosioca ponude i potražnje turističkih usluga te predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi. Na ovogodišnjoj poslovnoj radionici sudjelovala je i Turistička zajednica Grada Đurđevca koja je predstavila cjelokupnu turističku ponudu Đurđevca i Podravine.