Jakšić: ‘Prvi puta imamo sinergiju Koprivnice i Križevaca, Podravine i Prigorja’

3. srpnja 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Jakšić: ‘Prvi puta imamo sinergiju Koprivnice i Križevaca, Podravine i Prigorja’


Predstavnici Restart koalicije u drugoj izbornoj jedinici, Mišel Jakšić, Rajko Ostojić, Mario Rajn, zajedno sa svojim suradnicima održali su u petak završnu konferenciju za medije povodom nadolazećih izbora za zastupnike u Hrvatski Sabor.

Mišel Jakić, gradonačelnik Koprivnice te treći na listi Restart koalicije zahvalio se svim kolegama i gostima koji su se okupili na konferenciji za novinare.

– Uspjeli smo u kampanji obići cijelu II. izbornu jedinicu. Kolega Mario Rain i moja malenkost bili smo zaduženi za obilazak naše županije. Uspjeli smo, te hvala našim zamjenicama i zamjenicima što su nam bili velika podrška. Bez dobrog tima ne može se raditi posao, a mi smo pokazali kako imamo itekako dobre timove. Sve ono što smo si zacrtali prije kampanje, a to je da čim više ljudi uspiju čuti što je to plan i program Restart koalicije – istaknuo je Jakšić.

Dodao je kako je iznimno važno naglasiti da ni jedna Vlada ne može biti toliko korumpirana kao što je to bila Vlada Andrea Plenkovića iz koje je 11 ministara otišlo zbog sumnje na korupciju.

– Ono što me posebno veseli kod ove liste Restart koalicije je to da prvi puta imamo sinergiju Koprivnice i Križevaca, Podravine i Prigorja. Prvi puta imamo priliku da zajedno uđu gradonačelnici Križevaca i Koprivnice te mislim da je to nešto što trebamo pozvati građane ove županije da podrže i da zajedno se počnemo boriti za interese Podravine i Prigorja – istaknuo je gradonačelnik.

Dodao je kako Podravina i Prigorje plaćaju puno više u proračun nego što iz njega dobivaju.

– Dosta nam je da nam se svašta obećava, a da se ništa ne ispunjava. Došlo je napokon vrijeme da brza cesta dođe do Koprivnice, da naše škole i visoka učilišta i sveučilišta ulažu ista sredstva kao i u drugim dijelovima Hrvatske – naglasio je Jakšić.

Jakšić je dodao kako je bilo “bajanja i muljanja” da će te svjetske nepravde biti ispravljene od strane Željka Lackovića.

– Vjerojatno su mu na kraju objasnili da je on smo žetončić i zamjena Milana Bandića koja mora podržavati Plenkoviće – kazao je Jakšić.

Dodao je kako je vrijeme da se Podravka vrati na listu strateški bitnih kompanija.

– Zbog svega navedenog te zbog svega onoga što znamo da nam je potrebno, ali i zbog prilike da napravimo normalno društvo koje će ići naprijed i koje neće otiči u ekstremizam, pozivam sve da izađu na izbore te da zaokruže listu broj 16, listu Restart koalicije – kazao je Jakšić.

Mario Rajn, gradonačelnik Križevaca istaknuo je kako je izrazito zadovoljstvo i čast što je na ovoj listi.

– Ova lista nudi sinergiju Koprivnice i Križevaca za dobrobit cijelog ovog kraja. Puno ste poruka čuli te jedino lista broj 16 može biti zalog za bolju budućnost Hrvatske, ali i ovoga kraja – kazao je Rajn.

staknuo je kako je osnova ove države, suradnja.

-Vjerovanje u to da kada je dobro mojem susjedu, meni je također može biti samo dobro. Vrijeme je da sve ono što je dobro za ovaj kraj, dobro je za sve nas. Ono što radimo posljednje tri godine, želimo preseliti na cijelu Hrvatsku – istaknuo je Rajn te pozvao sve ljude na izbore.

Rajko Ostojić, nositelj liste Restart koalicije za drugu izbornu jedinicu zahvalio se svima na pomoći u proteklom vremenu.

Ostojić je istaknuo činjenicu da nekoliko ministara u Vladi nisu u četiri godina ni došli u ovo područje.

– Ako želite opravak Hrvatskog gospodarstva, zaštitu temeljnih vrijednosti te sve ove projekte koji su moji kolege istaknuli, izađite i podržite Restart koaliciju – zaključio je Ostojić.

Facebook Comments