Žao mi je što nismo bolje iskoristili dobar početak utakmice, osvrnuo se trener nogometaša Dinama Sergej Jakirović nakon 0-0 protiv Rijeke u prvom finalnom ogledu Hrvatskog kupa.

„Rezultat je na kraju realan, ali jest šteta što nismo zabili na početku kada smo lijepo otvorili dvoboj. Kasnije je sve bilo oprezno, s obje strane. Pazilo se na pogreške, ništa specijalno od utakmice. Važno je bilo ne primiti pogodak zbog pravila gola u gostima. Znamo koliko Rijeka može biti opasna, morali smo se čuvati njihovih kontranapada i to smo dobro odradili. Pripremit ćemo se na pravi način za uzvrat gdje nam potencijalni pogodak donosi veliku prednost. Znamo da neće biti lako, Rijeka doma uvijek ima posebnu energiju, ali imamo i mi iskustva u igranju takvih dvoboja“, bile su riječi trenera Dinama Sergeja Jakirovića.

„Bila je to prava muška utakmica koju smo dobro otvorili. Dobro smo odigrali prvih 15-ak minuta. No, Rijeka je odličan suparnik, nije lako igrati protiv nje i ovaj je remi zaslužen rezultat na kraju. Idemo na Rujevicu s puno samopouzdanja, idemo na pobjedu i po trofej“, izjavio je igrač Dinama Stefan Ristovski.