Jadranka Vrhovec dobitnica nagrade Balkan award 2020 za izniman poduzetnički uspjeh 

2. ožujka 2020. Autor: prigorski.hr Križevci Jadranka Vrhovec dobitnica nagrade Balkan award 2020 za izniman poduzetnički uspjeh 


Hrvatskoj poduzetnici Jadranki Vrhovec, u srijedu, 26. veljače, na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada Balkan Awards 2020 koja se održala u Beogradu, uručena je nagrada za izniman poduzetnički uspjeh u regiji.

Križevčanka Jadranka Vrhovec svoju je popularnost i prepoznatljivost stekla proizvodnjom hrvatskih dodataka prehrani pod brendom Jadrankina otopina, a odnedavno je pokrenula i novi brend Jadrankina formula.

– Velika mi je čast da je žiri prepoznao naše brendove Jadrankina otopina i Jadrankina formula i ovom nagradom potvrdio da smo u samo nekoliko godina zaista postigli veliku vidljivost i popularnost naših brendova. Ovo je još jedna važna potvrda našeg regionalnog poduzetničkog uspjeha – obratila se uzvanicima na svečanoj dodjeli Jadranka Vrhovec, koja je u Srbiji, uz svoju osnovala i jaku podružnicu svoje matične kućeJadroMeldoo Križevci, a koja nosi naziv JadroMelExport.

Nagrada Balkan Awards dodjeljuje se već punih devet godina u Beogradu, okuplja brendove, poduzetnike i javne osobe iz cijele regije, a postala je važno mjerilo poslovne izvrsnosti samih dobitnika. Dodjela nagrada Balkan Awards 2020 u Beogradu održana je u hotelu RadissonCollectionBelgrade u prisustvu velikog broja medija i uzvanika iz svijeta poduzetništva, kulture i sporta.

Jadranki Vrhovec prišle su i na nagradi čestitale na brojne kolege i javne osobe, među ostalima i poznato televizijsko lice Suzana Mančić, poznata beogradska urednica i voditeljica Snežana Dakić i  mnogi drugi.

Nakon glamurozne ceremonije, uzvanici su se nastavili družiti i davati izjave za medije, a Jadranka Vrhovec plijenila je pažnju mnogih zbog činjenice da na srpsko tržište upravo stiže njezin najpoznatiji proizvod Biljni koncentrat bogat jodom.

– U Srbiji smo već prisutni s našim Magnezijevim kloridom u spreju i Jodiranim magnezijevim kloridom u spreju a napokon, kroz dva tjedna, u ljekarne stiže i naš najpoznatiji proizvod – Biljni koncentrat bogat jodom – potvrdila je Jadranka Vrhovec u razgovoru.

Naglasila je da je upravo Biljni koncentrat bogat jodom proizvod koji je najtraženiji i u Hrvatskoj gdje nastaje, te u Sloveniji i Makedoniji, gdje se odlično prodaje.

Facebook Comments