Izjava dana
ilustracija/Hrvoje Jelavić/Pixsell
ilustracija/Hrvoje Jelavić/Pixsell

Izlazio renaultom iz dvorišta pa udario u ‘autoškolu’ – policija će ga kazniti

Jučer, 10. siječnja, oko 13.30 sati, u Đurđevcu u Ciglenskoj ulici zbog nepropisnog uključivanja u promet sudarili su se teretni i osobni automobil. Naime, Đurđevčanin (19) je svojim Renault Kangoom koprivničkih tablica izlazio iz dvorišta ‘na rikverc’. Nije vidio nadolazećeg Golfa koprivničkih tablica kojim je upravljao kandidat za vozača (18) i uz kojeg je u autu bio instruktor.

– Vozač Renaulta je obavljao radnju uključivanja u promet, a da se prije toga nije uvjerio da je to moguće na siguran način učiniti pa će stoga protiv njega biti pokrenuti prekršajni postupak – objasnila je Dijana Žagar iz PU Kc-kž.

Samo pola sata kasnije, nedalekog od Đurđevca na podravskoj magistrali, između Novigrada Podravskog i Virja sudarili su se dva kamiona MAN.

Vozač (28) MAN-a varaždinskih oznaka nije ostavio dovoljno prostora kod mimoilaženja s drugim MAN-om bosanskih oznaka kojim je upravljao 30-ogodišnji vozač. Udarili su se bočnim ogledalima te zaradili kazne. Protiv domaćeg vozača bit će pokrenut prekršajni postupak, dok je bosanski morao platiti novčanu kaznu.

go/prigorski.hr

Provjerite i ovo

automobili

UHIĆENO 12 OSOBA Kupovali automobile u europskim zemljama, prikazivali lažne račune i to nije sve

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u suradnji sa Službom organiziranog kriminaliteta Ravnateljstva policije, Samostalnim sektorom …

Sanjin Strukic/PIXSELL

Policija otkrila kako je djelatnica ministarstva došla do lažne diplome

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakinjom radi počinjenja kaznenih djela …