­čľ╝´ŞĆ|­čÄŽ IZGRADNJA DVORANE U ZAVR┼áNOJ FAZI “Nadam se da ─çe osim nas na dvoranu biti ponosni i svi mje┼ítani Op─çine Sveti Petar Orehovec”

16. rujna 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno ­čľ╝´ŞĆ|­čÄŽ IZGRADNJA DVORANE U ZAVR┼áNOJ FAZI “Nadam se da ─çe osim nas na dvoranu biti ponosni i svi mje┼ítani Op─çine Sveti Petar Orehovec”


┼Żupan Koprivni─Źko-kri┼żeva─Źke ┼żupanije Darko Koren, zamjenik ┼żupana Ratimir Ljubi─ç, ┼żupanijski pro─Źelnici Darko Masnec i Ana Mu┼ílek, na─Źelnik Op─çine Sveti Petar Orehovec Franjo Poljak, ravnatelj ┼íkole Stjepan Lu─Źki te Mario Biljan i Valentina Valent ispred gra─Ĺevinske tvrtke Radnik obi┼íli su jutros radove na izgradnji ┼íkolsko-sportske dvorane uz Osnovnu ┼íkolu Sveti Petar Orehovec.

┼Żupan Koren je rekao kako su danas obi┼íli zavr┼ínu fazu izgradnje ┼íkolsko-sportske dvorane i uvjerili se u zavr┼íne radove na dvorani. -Cijeli objekat izgleda impozantno s obzirom na svoju veli─Źinu i na tehni─Źka rje┼íenja koja nisu svakodnevna kad govorima o takvim objektima, posebice o konstrukciji krovi┼íta.

Ovo je najve─ça od pet ┼íkolsko-sportskih dvorana koje se trenutno grade u ┼Żupaniji, zajedno s na┼íim op─çinama. Uz radove koji su se pojavili tijekom gradnje bit ─çe projekt vrijedan 21 milijun kuna i sigurno ─çe zadovoljiti potrebe ┼íkole, ali i sadr┼żaje koji se tijekom godine doga─Ĺaju u op─çini. Zahvaljujem se na─Źelniku Franji Poljaku i svima koji s njim sudjeluju u projektu. Poznato je da je koncept izgradnje zami┼íljen da se financira 50 posto op─çina, a 50 posto ┼żupanija kad govorimo o pedago┼íkom standardu. Iznad pedago┼íkog standarda op─çina je odlu─Źila odre─Ĺeni sadr┼żaj sama financirati.

U ovom projektu sve je odra─Ĺeno po dogovoru ┼íto ba┼í nije ─Źesto, od tehni─Źkog rje┼íenja do izvo─Ĺenja radova pa do zatvaranja financijske konstrukcije. Mi kao investitori i osniva─Źi ┼íkole izra┼żavamo puno zadovoljstvo – kazao je Koren.

Na─Źelnik Poljak je tako─Ĺer izrazio zadovoljstvo finalizacijom izgradnje dvorane u Svetom Petru Orehovcu. -Dvorana ─çe zadovoljiti sve na┼íe standarde koje smo imali od ┼íkole, ali i ┼íire zajednice koji ─çe dvoranu koristiti. Prakti─Źki sam svaki dan na gradili┼ítu i zahvaljujem ┼żupanu ┼íto je na┼íao vremena da obi─Ĺe na┼í zajedni─Źki projekt te da se osobno uvjeri da radovi teku dobrom dinamikom.

Postavljanjem krovne konstrukcije i krovi┼íta do┼íli smo do radova koji se ti─Źu unutra┼ínjeg ure─Ĺenja koji se mogu raditi neovisno o vanjskim vremenskim uvjetima. Radi se zavr┼íni sloj krovi┼íta, fasada je u odmakloj fazi gotovosti i vjerujem da ─çe radovi biti gotovi do kraja godine.

Dvorana izgleda lijepo i svi smo ponosni koji smo sudjelovali u tom projektu. Nadam se da ─çe osim nas na dvoranu biti ponosni i svi mje┼ítani Op─çine Sveti Petar Orehovec i da ─çe ju uskoro koristiti – zaklju─Źio je Poljak.

PRO_3628 PRO_3646 PRO_3652 PRO_3658 PRO_3661 PRO_1045 PRO_1052 PRO_1064 PRO_1069 PRO_1078 PRO_1084 PRO_1091 PRO_1098 PRO_1102 PRO_1105 PRO_1109 PRO_1114