IZGRADNJA DJEČJEG VRTIĆA U VRBOVCU Izvođač radova morat će platiti “masnu kaznu” do završetka radova

19. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno IZGRADNJA DJEČJEG VRTIĆA U VRBOVCU Izvođač radova morat će platiti “masnu kaznu” do završetka radova


Aktualnim satom započela je večerašnja sjednica Gradskog vijeća Grada Vrbovca, a pitanje za gradonačelnika imao je vijećnik HDZ-a Mijo Mijatović.

-Dobio sam pitanje od građana. Od kojeg će najkasnijeg datuma početi upis djece u novi dječji vrtić? Kad će završiti radovi i kad će vrtić dobiti uporabnu dozvolu? – pitao je vijećnik.

mijatovic

Gradonačelnik Denis Kralj kazao je kako ne želi više izlaziti s datumom otvorenja vrtića. -Tu sam se možda i opekao. Bilo je više najava od izvođača da će biti gotovo do jeseni pa do 15. listopada pa 15. studenog, onda 10 siječnja i 10. veljače. Ne želim više u to ulaziti, a izvođačima od 10. veljače idu penali koji iznose 10 300 kuna dnevno. Izvođači tvrde da će biti gotovo sljedeći tjedan, ali tvrdili su već svašta.

kralj

Tri dana nakon primopredaje će biti tehnički pregled. Bune se, bili su i s pravnikom kod mene, produžili smo im rok mjesec dana, a na njima je da završe posao – kazao je Kralj i dodao kako je naplata penala po ugovoru kroz bankovnu garanciju.

Facebook Comments