Izbor Miss Supranational Grada Zagreba i Zagrebačke županije

3. rujna 2020. Autor: prigorski.hr Kultura & Turizam Izbor Miss Supranational Grada Zagreba i Zagrebačke županije


Kao medijski pokrovitelj izbora Miss Supranational za Hrvatsku, te regionalnih izbora, Prigorski.hr pratio je proteklih godina izbor za Miss Supranational Grada Zagreba i Zagrebačke županije, a jednako tako sudjelovali smo u pripremama za regionalne izbore ta državni izbor ove godine, koji organizacijski počinje od početka godine.

Tako smo i ove godine najavili predviđeni kalendar događanja, koji je, nažalost, zbog poznatih okolnosti oko pandemije COVID-19 višekratno odgađan, a u jednom dijelu i potpuno otkazan za tekuću godinu.

U napetim okolnostima, te uz uvjete ‘novog normalnog’, skrb o zdravstvenoj sigurnosti svih sudionika i publike, ove smo godine u odgođenom terminu koncem lipnja uspjeli organizirati i provesti izbore za Miss Supranational Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije, dok je izbor za Miss Supranational Grada Zagreba i Zagrebačke županije odgođen i u drugom najavljenom terminu.

miss3

Ipak, ovih smo dana dobili obavijest od Direkcije izbora da je odlučeno da se zagrebački izbor održi, te smo dobili i novi termin. O tome vlasnice licence izbora Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić:

– Nakon što su uspješno odrađena dva prva izbora, Varaždinska i Koprivničko-križevačka županija, odlučeno je da se u ovim okolnostima zagrebački izbor održi 10. rujna, u prostoru Kazališta Kerempuh u Zagrebu, s početkom u 20.00 sati. Uz poštivanje svih propisanih i preporučenih mjera zbog sigurnosti svih sudionika naknadno ćemo utvrditi sve detalje oko prisutnosti i broja publike.

miss4

– Podsjećamo da su okolnosti takve da se od mnogih sličnih događanja odustalo. Pored toga, uz pandemiju naš je glavni grad u proljeće pogodio razoran potres, koji je suzio mogućnosti odabira prostora za organizaciju izbora.

Doista, u ovim bi okolnostima bilo najjednostavnije od svega odustati. Međutim izbor ljepote je specifičan, to je gotovo kao sportsko natjecanje, jedna generacija djevojaka je ‘na vrhuncu’, nagodinu dolazi nova generacija, nove djevojke, jedna godina propuštenog izbora uvijek se osjeti.

Najviše u interesu djevojaka, zbog kojih se i okupljamo, odrađujemo sve pripreme, sa zadovoljstvom možemo reći da smo uspjele motivirati i sve suradnike, kao i sponzore, te da je u ovom času sve pripremljeno i termin potvrđen.

miss2

– Pozivamo Vas kao medijskog pokrovitelja da nas pratite i ovaj puta i da doprinesete vidljivosti ovog događaja. Kako je u cijelom svijetu prisutna ova COVID-situacija, tako su i termini ostalih izbora ove licence pomaknuti, te stoga planiramo u kasnijem terminu i državni izbor, koji će jednako biti drugačiji nego proteklih godina, kako bismo uputili našu predstavnicu da nas zastupa na svjetskom izboru. – zaključuju Sanja i Tamara.

Zdenko Balog

Facebook Comments