Tereza P. (46) iz Zrenjanina osumnjičena je da je tijekom noći ubila supruga Srđana, a potom mu dijelove tijela izrezala motornom pilom i na kraju ga skuhala u loncu i to pred maloljetnom kćeri, pišu vijesti.hr.

”Tijelo muškarca prevezeno je na Institut za sudsku medicinu. Sumnja se da je Tereza prvo mužu dala lijekove za smirenje u vodu kako bi ga omamila, a zatim izbola nožem. Sumnja se da je uzela motornu pilu i počela rezati dijelove tijela. Tu scenu je ugledala njena maloljetna kći, koja je odmah pozvala starijeg brata. Tijekom istrage pronađeni su i dijelovi tijela u loncu na štednjaku”, kazao je izvor blizak istrazi za Telegraf.

Susjed je progovorio o problematičnom odnosu para.

”Znala je kako mu dati lijekove da spava 24 sata. Do sada mu je i palila krevet na kojem je spavao. On je čak bio u zatvoru zbog nasilja u obitelji. U braku su bili dvije godine. Ona ima troje djece, no nemaju zajedničku djecu. Koliko smo čuli, oboje su psihički bolesni”, kazao je susjed.

Osumnjičenoj je određen pritvor do 48 sati. Prema pisanju Telegrafa, suprug se jedva uspio probuditi i ustati iz kreveta nakon što ga je supruga ubola dok je spavao. Bio je krvav i krenuo je prema dnevnoj sobi gdje ga je Tereza sačekala i dodatno ubadala nožem.

Nakon toga je kćeri izvela van i upalila motornu pilu. Djevojčica je nazvala brata i rekla mu da nazove policiju. Kad je stigao oboje su lupali na vrata i molili je da prestane. U jednom trenutku su ugledali i očuha bez noge.