Iz dućana u Vrbovcu ukrale 159 pašteta, 26 četkica za zube i 16 mliječnih deserata

19. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Crna kronika Iz dućana u Vrbovcu ukrale 159 pašteta, 26 četkica za zube i 16 mliječnih deserata

Ilustracija/Foto: Damir Špehar/PIXSELL


Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakinjom i 23-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela Krađa.

Sumnja se da su 30. siječnja 2021. godine oko 16.30 sati, prema unaprijed stvorenoj namjeri oduzimanja tuđe pokretne stvari, došle u trgovinu u Zagrebačkoj ulici u Vrbovcu, iskoristile zauzetost zaposlenika te s prodajnih polica otuđile ukupno 26 četkica za zube i 15 komada pašteta. Otuđene artikle sakrile su u svoje torbice te se udaljile iz trgovine, priopćila je zagrebačka policija.

Nekoliko dana kasnije, 4. veljače oko 16 sati, u istoj su namjeri ponovo zajedno došle do iste trgovine te s prodajnih polica otuđile 144 komada različitih pašteta i 16 komada mliječnog deserta. S otuđenim artiklima, koje su prethodno sakrile u torbice, zatim su se udaljile iz trgovine

Materijalna šteta pričinjena ovim djelima iznosi oko 4700 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski su službenici podnijeli posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Facebook Comments