Ivica Suvalj i Goran Pakasin predali potpise za gradonačelničku i dogradonačelničku kandidaturu u Koprivnici

28. travnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Ivica Suvalj i Goran Pakasin predali potpise za gradonačelničku i dogradonačelničku kandidaturu u Koprivnici


Ivica Suvalj (Mreža) i Goran Pakasin (HNS) predali su u srijedu potpise za svoje kandidature za gradonačelnika i dogradonačelnika Koprivnice.

– Danas smo i službeno predali kandidaturu sa svim potrebnim dokumentima i potpisima koje ste nam dali da bismo se mogli lagano kandidirati za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika. Skupili smo puno veći broj potpisa nego je to bilo potrebno i zahvaljujem svima koji su ih nam dali – kazao je Suvalj.

Dodao je kako im veliki broj potpisa daje za pravo da znaju da je njihova suradnja bila opravdana te da imaju veliko povjerenje građana te da će na sljedećim izborima rezultat to i pokazati.

suvalj pakasin (1)

– Prije dva tjedna smo predstavili naš slogan ‘Suradnja i dijalog’ i to je upravo ono što Koprivnici treba. Treba nam suradnja i dijalog na svim lokalnim političkim razinama bez obzira od koje stranačke pripadnosti dolaze ljudi, na županijskoj razini te sa centralom vlašću – objasnio je.

Istaknuo je kako je Koprivnica posljednjih godina postala ‘otok za sebe’ te da to žele promijeniti.

Facebook Comments