Ivica Katavić: Sljedeće godine idemo probati ono što je bilo nezamislivo, idemo napasti ulazak u Premijer ligu

26. ožujka 2021. Autor: prigorski.hr Intervjui Ivica Katavić: Sljedeće godine idemo probati ono što je bilo nezamislivo, idemo napasti ulazak u Premijer ligu


Nexe je u četvrtak u križevačkom sportskom domu svladao KTC rezultatom 37:24, u utakmici osmine finala hrvatskoga rukometnog kupa.

Utakmicu ste mogli pratiti uživo na facebooku našeg portala, a u poluvremenu je s predsjednikom križevačkog rukometnog kluba Ivicom Katavićem razgovarao Maurizio Novosel.

-Nexe je po meni favorit za naslov prvaka Hrvatske. Trenutno imaju realne šanse, ali vidjet ćemo što će biti do kraja prvenstva. Nama danas fale tri igrača iz prve postave i teško je bez njih – rekao je Katavić i dodao kako je teško igrati bez publike.

-I pripreme su prošle bez nekih ozbiljnijih utakmica, ograničene su bile i zimske pripreme. igrali smo utakmicu na jesen pa tri tjedna pauze pa opet utakmica. Jako je teško i iscrpljujuće to za rukometaše i dolazi do ozljeda.

KTC je u ovom trenutku jedina ekipa koja može parirati Rudaru iz Ruda – kazao je Katavić i napomenuo kako će KTC pobijediti Rudara na domaćem parketu.

-Nadam se da ćemo ovu ekipu zadržati na okupu za iduće prvenstvo i da ćemo se na jesen useliti u novu dvoranu i da ćemo tamo imati uvjete rada kakve do sad križevački rukomet nikad nije imao. Dvorana će biti po propozicijama i moći ćemo igrati utakmice. Sljedeće godine idemo probati ono što je bilo nezamislivo, idemo napasti ulazak u Premijer ligu.

Da je i u kup ogledu došao bilo tko osim PPD-a ili NEXE-a, računao bi na ulazak u četvrtfinale hrvatskoga kupa – poručio je Ivica Katavić.

Facebook Comments