Ivana N. oduševila večerom i neočekivanim partyjem za kraj: ‘Dajem desetku jer je bilo bomba!’

11. svibnja 2021. Autor: prigorski.hr Gastro kutak Ivana N. oduševila večerom i neočekivanim partyjem za kraj: ‘Dajem desetku jer je bilo bomba!’


U utorak navečer ‘Večera za 5 na selu’ kuhala se u Zadru kod Ivane Nemarić koja je, unatoč kritikama da juha nije predjelo, dobila vrlo visoke bodove i trenutno se nalazi u vodstvu.

Kulinarski tjedan u Zadru i okolici počeo je i nastavio se u veselom tonu, a opušteno društvo dobro se zabavilo i kod domaćice Ivane N. Sve je počelo ugodnim dočekom za koji im je Ivanin suprug Mate, inače koktel-majstor, priredio koktel s potpisom koji je sve oduševio. Zatim se ekipa preselila za stol gdje im je domaćica ponudila predjelo – krem juhu od pečene bundeve.

„Imam zamjerku jer juha nije predjelo, juha je – juha! Bila mi je malo bljutava, ali je bila dobra“, komentirao je Duje, a Marica se složila da ih je Špiček učio kako juha nije predjelo, no okus juhe bio joj je – savršen.

Ivana predjelo

Za glavno jelo Ivana je poslužila teletinu s roštilja te krumpir i pečenu papriku za prilog, a Duje je umjesto mesa na tanjuru dobio pečene gljive. Domaćica im je potom priznala da je imala malu pomoć oko roštilja, a ekipa se složila da joj to neće zamjeriti.

„Meso je bilo sočno, dobro marinirano i odlično ispečeno“, rekla je Ivana Č. a Duje je bio vrlo zadovoljan svojim jelom: „Cijenim Ivaninu gestu da mi je pripremila posebno jelo, okus je bio i više nego dobar.“

Ivana N1

Čokoladna torta s kavom i likerom od oraha bio je Ivanin desert. Marici se nije svidio orahovac u torti, a Duje je komentirao da je torta „glibava“.

„Okus je dobar, ali u ustima malo glibavo, premljeckavo, volio bih da je krema bila prozračnija“, kazao je Duje. Nedostatak ponekih okusa definitivno je zasjenila dobra atmosfera za stolom, a onda je domaćica priredila pravo iznenađenje – party s DJ-om i lightshow.

„Opći dojam cijele večere je super i nadam se da će tako ostati do kraja tjedna“, priznala je Kristina, a onda je stigao red na ocjenjivanje. Ivana Č. joj je dala desetku jer je večera bila odlična, baš kao i Duje:

Ivana N bodovi

„Desetka jer je bilo bomba!“ Marica joj je dala ocjenu 9 zbog deserta, a Kristina 8 jer joj se nije svidjelo predjelo. Tako je Ivana N. ukupno zaradila visokih 37 bodova i bodovno prestigla Ivanu Č. Sutra kuha jedini muškarac i vegetarijanac u ovotjednoj ekipi, a što će Duje pripremiti damama – pogledajte u srijedu u 20 sati na RTL-u!

Facebook Comments