Ivan Car izabran za predsjednika Foruma mladih SDP-a Kalnik

6. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Ivan Car izabran za predsjednika Foruma mladih SDP-a Kalnik


Danas je izabrano novo vodstvo Foruma mladih SDP-a Kalnik. Na konvenciji koja je održana pod svim epidemiološkim mjerama u Općinski odbor izabrani su Filip Košćak, Andrija Brlek i Marko Košćak.
Potpredsjedničku funkciju obavljat će Dražen Rastović, a za predsjednika je izabran Ivan Car.

Na konvenciji su bili prisutni načelnik Općine Kalnik i predsjednik Županijske organizacije SDP-a Koprivničko-križevačke županije Mladen Kešer, predsjednik Županijske organizacije Foruma mladih SDP-a Bjelovarsko-bilogorske županije i član predsjedništva Foruma mladih SDP-a Hrvatske Stjepan Prstec, predsjednik Foruma mladih SDP-a Križevci Antonio Sirovec i predsjednik Foruma mladih SDP-a Koprivnice Timon Fabijanec.

car2
“Neizmjerno sam sretan što smo danas u Općini Kalnik osnovali Forum mladih SDP-a Općine Kalnik. Vjerujem da ćemo ovih dana osnovati forume i u našim susjednim općinama Gornjoj Rijeci, Svetom Petru Orehovcu i Svetom Ivanu Žabnu. Forum nije politička stranka, on je asocijacija koja treba prenijeti politike svojih organizacija na svoje vršnjake.

Mladi moraju biti uključeni u sve aktivnosti svojih općinskih, gradskih i županijskih organizacija. Kao mladić postao sam općinski načelnik s 24 godine i pokazao da se može mnogo napraviti samo ako žarko želiš i ljubiš svoj kraj.

car3

Kao predsjednik Županijske organizacije SDP-a dat ću vam svu bezrezervnu podršku u svakom smislu, samo radite za svoje mjesto i donosite odluke koje će vama i vašim vršnjacima vratiti povjerenje u politiku koja radi za njih, a ne protiv njih.

Na vama je velika odgovornost za budućnost naše zemlje”, istaknuo je predsjednik županijskog SDP-a Mladen Kešer.

“Izuzetno mi je zadovoljstvo da smo danas ovdje na Kalniku te da u današnjem svijetu, u kojem su mladi dosta apolitični, ste skupili snagu i volju da pomognete lokalnoj zajednici i da istoj date svoj doprinos”, istaknuo je član predsjedništva Foruma mladih SDP-a Hrvatske Stjepan Prstec.

car4

“Drago mi je da polako radimo korake ka cilju osnivanja županijskog Foruma, zajedno moramo raditi, družiti se i napredovati!

car7

Čestitam vam na hrabrosti i želji što ste okupili ekipu i što počinjete raditi i stoga vam želim svu sreću u radu”, rekao je predsjednik Foruma mladih SDP-a Križevci Antonio Sirovec.

“Drago mi je da poslije konvencija u Križevcima i Koprivnici smo ovdje u Kalniku na konvenciji. Želim vam uspješan rad i naravno pobjedu na Lokalnim izborima”, rekao je predsjednik Foruma mladih SDP-a Koprivnice Timon Fabijanec.

“Veliko hvala svima koji ste mi dali povjerenje da mogu obnašati funkciju predsjednika Foruma mladih SDP-a Općine Kalnik. Moj program je uključivanje mladih u sve segmente društva i gospodarstva općine.

car6
Pozivam mlađe da nam se priključe za sada nam treba ponajviše zdravo druženje. Moja prva aktivnosti biti će organizirati druženje na Kalniku, osobito u proljeće kad je ovdje najljepše.
Veliko hvala dečkima i curama koji su ušli u općinski odbor foruma raditi ćemo zajedno na dobrobit našeg mjesta”, poručio je Ivan Car.

car5

 

Facebook Comments