ISTIČE ROK ZA PRIJAVU Križevački uzgajivači simentalca mogu ostvariti subvenciju za umjetno osjemenjivanje

25. studenoga 2021. Autor: prigorski.hr Križevci ISTIČE ROK ZA PRIJAVU Križevački uzgajivači simentalca mogu ostvariti subvenciju za umjetno osjemenjivanje


Grad Križevci raspisao je Javni poziv za dodjelu potpore za korištenje uzgojno vrjednijeg genetskog materijala u stočarstvu, a s ciljem podizanja kvalitete genetike u stočarstvu, a time i konkurentnosti križevačkih uzgajivača i njihovih proizvoda na tržištu.

Time se stvara jezgra kvalitetnog uzgoja koja će se moći upotrijebiti u provedbi uzgojnog programa i uzgoja vlastite genetski kvalitetne stoke.

Pozivaju se članovi Udruge uzgajivača simentalskog goveda Grada Križevaca, kao i svi zainteresirani uzgajivači simentalskog goveda da se prijave na Javni poziv, te ostvare pravo na dodjelu subvencije za umjetno osjemenjivanje.

Obrasci za prijavu mogu se podići na ulazu u Gradsku upravu, Info pult (desno od ulaza), te je iste potrebno predati zaključno do petka, 26.studenog, priopćili su iz Udruge uzgajivača simentalskog goveda Grada Križevaca.