IMA SE, MOŽE SE Pročelnik gradonačelnika Paniana na posao dolazi u BMW-u

24. rujna 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno IMA SE, MOŽE SE Pročelnik gradonačelnika Paniana na posao dolazi u BMW-u


Današnja 29. redovna sjednica Gradskog vijeća Dugog Sela počela je zanimljivo s mnoštvom pitanja za aktualnog gradonačelnika Nenada Paniana.

Naš reporter prvo je uočio novi BMW, u kojem je stigao pročelnik za gospodarstvo Dean Dragičević. Iako mnogi projekti u Dugom Selu još miruju, možemo samo zaključiti kako je pročelnička plaća jako dobra s obzirom na cijenu takvog vozila.

bmw 520d procelnika dugo selo (2)

Na samom početku vijećnik Ivan Gereci upozorio je gradonačelnika kako još nisu dobili odgovore s prošle sjednice Gradskog vijeća, a vezano za popis 104 narudžbenice iz 2019. godine.

Podsjetimo, gradonačelnik Panian i dalje vijećnicima nije objasnio zašto je prošle godine od 1. srpnja do 31. prosinca ispostavio čak 104 narudžbenice koje ne prelaze iznose od 20 tisuća kuna, ali kako neslužbeno doznajemo radi se o ukupno 500.000 kuna za koje se ne zna koje su usluge izvršene u tom razdoblju.

DSC_3468

Osim narudžbenica Gereci je zatražio još nekoliko odgovora. – Već dva vijeća stoji obećanje gradonačelnika za narudžbenice, ali popisa nema.-Nema ni odluke o preraspodjeli proračuna, kao ni dokumenata vezanih uz projekt omladinske ili odluke Agencije za plaćanja u poljoprivredi i to je bilo obećano da ćemo dobiti na sjednici. Hoćemo li te dokumente dobiti? – upitao je vijećnik.

DSC_3466

Na vijećničko pitanje gradonačelnik Panian odgovorio je u svom stilu, rekavši kako ne zna što se dogodilo te je optužio svoju vlastitu stručnu službu, koja prema njegovim riječima, iz nepoznatih razloga još nije dostavila popis narudžbenica. -Mislio sam da je to riješeno i molim da službe to što hitnije riješe. ne znam što se dogodilo u međuvremenu – odgovorio je Panian.

DSC_3476

Što se to skriva iza famoznih narudžbenica i zašto do danas dugoselski gradonačelnik nije dostavio tražene odgovore, očito će ostati enigma do iduće sjednice Gradskog vijeća.

DSC_3465DSC_3491

DSC_3430

mm/prigorski.hr

Facebook Comments