Koprivnički Mladi HNS-a izabrali su nedavno novo vodstvo stranačkog podmlatka te u pripreme za lokalne izbore ova stranačka Podružnica kreće osnažena novim licima koja, sasvim sigurno, donose i novi polet i entuzijazam. Novi predsjednik je Igor Turk, mladi diplomirani ekonomist iz Koprivnice, koji iza sebe ima višegodišnje radno iskustvo, uglavnom u stranim tvrtkama. Trenutno obavlja posao Global Operations Sales Managera za jednu korejsku tvrtku.

Potpredsjednica Mladih HNS-a Podružnice HNS-a Koprivnica je mlada Katarina Krejčir, dok će poslove tajnika obavljati dosadašnji predsjednik Tomislav Predragović.
Cilj je koprivničkih Mladih HNS-a biti jedan od najsnažnijih stranačkih podmladaka u čitavoj Županijskoj organizaciji HNS-a Koprivničko-križevačke županije i kao takvi, potpomagati i sukreirati i županijske, ali i nacionalne aktivnosti Mladih HNS-a.
„U predstojećem razdoblju fokusirat ćemo se na povećanje broja članova te snaženje aktivnosti kako Mladih HNS-a u Koprivnici, tako i u cijeloj Koprivničko-križevačkoj županiji.

Nastojat ćemo ojačati inicijativu među mladima te poticati proaktivnost, a u planu za 2017. već imamo nekoliko akcija i događanja“, kazao je novoizabrani predsjednik Mladih HNS-a Koprivnice Igor Turk.
Budući da Mladi HNS-a po svojoj definiciji moraju biti jedan korak ispred drugih u propitkivanju i promišljanju politika, njihova je temeljna zadaća ne dozvoliti vlasti na bilo kojoj razini da nas vraća unatrag.

Pred ovom novom generacijom Mladih HNS-a u dvogodišnjem mandatu zasigurno će biti mnogo uzbudljivih trenutaka i događanja, kroz koje će osnažiti svoj društveno-politički angažman nastojeći pritom utjecati i na svijest svojih sugrađana. Jedno je sigurno – mladi su ti koji trebaju određivati smjer u kojem ova država treba ići i upravo zato trebamo i Mlade HNS-a na svim razinama, priopćili su iz ŽO HNS-a Koprivničko-križevačke županije.

prigorski.hr