Danas je igrano 19. kolo I. ŽNL istok. u Ostrni je istoimeni domaćin Posavec.

U Pokupskom su igrali Kupa i Dubrava. Domaći su pobijedili 3:0 golovima Šandora, Ruklića i Blažinčića.

Mladost iz Obrezine je pobijedila Vatrogasac 2:1.  Domaći su poveli već u 2. minuti zgoditkom Tadića. U drugom poluvremenu je iz penala na 2:0 povisio Šorša, a šest minuta prije kraja utakmice konačnih 2:1 postavio je Novak.

Milka Trnina je na domaćem terenu izborila bod protiv Kloštra. Gosti su poveli zgoditkom Ivankovića u 68. minuti, a tri minute kasnije na 1:1 izjednačio je Kopejtko. Spomenimo da je Kloštar cijelo drugo poluvrijeme igrao s igračem manje, zbog dva žuta kartona isključen je  Smiljanić.

Ban Jelačić je poražen u Banovu od Gaja. Mreže su mirovale do 62. minute kada gosti stižu u vodstvo zgoditkom Jankoveca. Tri minute kasnije gosti povećavaju prednost pogotkom Čerkeza. U 72. minuti Gaj vodi 0:3, a gol je postigao Jankovec. Domaći se vraćaju u igru golovima Juričića u 75. minuti i Uremovića minutu prije kraja utakmice, ali do kraja je ostalo 2:3.

Lonja i Meštrica su u Lonjici odigrali bez pogodaka, a isti rasplet bez pogodaka bio je u Ostrni u ogledu istoimenog domaćina i Posavca.

Zvekovac je kod kuće poražen od Dinamo Hidrela 0:2. Pogotke su postigli Jakovljević i Žugaj, oba u prvom poluvremenu.