I ovog vikenda provedene brojne aktivnosti u sklopu projekta KUPID – Koprivničke Udruge Ponovno Imaju DOM

31. kolovoza 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno I ovog vikenda provedene brojne aktivnosti u sklopu projekta  KUPID – Koprivničke Udruge Ponovno Imaju DOM


U sklopu provedbe projekta KUPID – Koprivničke Udruge Ponovno Imaju DOM u Domu mladih Koprivnica održava se sve više aktivnosti na kojima sudjeluje sve više korisnika.

Osnove filmskog stvaranja2

-Drago nam je vidjeti da su prepoznali i našli interes u uslugama koje pružamo te da naš dom sve više potaje i njihov što i je svrha projekta. -poručili su iz Udruge, a protekloga vikenda održane su sljedeće aktivnosti:

Osnove filmskog stvaranja1

U petak i subotu 28./29.08. održan je prvi ciklus dvodnevnih radionica „Osnove filmskog stvaranja” koje je vodila Karla Lulić, koprivnička filmska djelatnica iz Udruge Dobar Film, a kroz koje će grupa korisnika steći i unaprijediti vlastita teorijska i praktična stručna znanja iz područja montaže, režije i produkcije.

Osnove filmskog stvaranja

Čitateljski klub slijepih „Šišmiš” u petak je održao svoj redovan mjesečni susret kroz koji su analizirali knjigu „Dnevnik jednog nomada” prerano preminulog Bekima Sejranovića koju su slušali u zvučnoj tehnici kroz kolovoz.

Dance fitness1

U subotu navečer u atriju Doma mladih Jelena Matijaško je održala sat Dance fitenssa za korisnike koji su kroz kombinaciju vježbi i raznih plesnih stilova aktivno promicali zdravi način života i brigu o vlastitom tijelu.

Dance fitness2