I dalje nije poznato koliko Grad Koprivnica i gradske tvrtke izdvajaju za medije

22. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno I dalje nije poznato koliko Grad Koprivnica i gradske tvrtke izdvajaju za medije

Koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić/Foto: G. Obran


Na današnjoj sjednici koprivničkog predstavničkog tijela gradonačelnik Mišel Jakšić pokušao je dati odgovor na pitanje nezavisnog vijećnika Marijana Šiška o financiranju medija iz blagajne koprivničkog Komunalca, ali odgovor je otišao u sasvim drugom smjeru.

Naime, Jakšić je krenuo nabrajati samo medije koji djeluju na području Koprivničko-križevačke županije i koje plaća Grad Koprivnica i to bez iznosa.

Medije koji imaju sjedište izvan Koprivničko-križevačke županije Jakšić “slučajno” nije spomenuo, a za neke medije s kojima Jakšić surađuje nije znao ni točan naziv.

– Cijela grupa Komunalac ima malo više od 180 tisuća kuna sa svim medijima – kratko je dodao Jakšić, ali nije spomenuo o kojim je medijima riječ te nije spomenuo financiranje medija iz ostalih gradskih tvrtki.

Treba istaknuti da smo gradonačelniku još prošle godine poslali upit o financiranju medija, ali odgovor nikad nismo dobili.

 

 

Facebook Comments