Članovi HVIDRA-e Đurđevac održali su prošlog vikenda svoju redovnu godišnju skupštinu na kojoj su osim članova udruge, sudjelovali i branitelji iz Gole, predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca Željko Lacković, te gradonačelnik Hrvoje Janči.

Sjednicu je otvorio predsjednik Željko Matkov te su podnesena Izvješća o radu i financijskom poslovanju. Prošla godina je bila jedna od najuspješnijih godina udruge, a to bilježe brojne aktivnosti te izvrsni rezultati članova na sportskim susretima.

-Bili smo iznimno aktivni i odradili doista velik posao u prošloj godini. Ono što je najvažnije uz potporu Grada Đurđevac obilježili smo dostojno sve obljetnice iz Domovinskog rata i prisjetili se naših poginulih suboraca- rekao je predsjednik.

U planu rada predsjednik Matkov istaknuo je kako će udruga i dalje raditi na aktivnostima temeljem svoga Statuta, a to je prije svega čuvati istinu i uspomenu na Domovinski rat. Sva podnesena izvješća i novi plan jednoglasno su prihvaćeni. Ovom prilikom u udrugu je primljen još jedan novi član, a nakon sjednice skupštine nastavljeno je druženje uz prigodnu zakusku.

1678693186744 1678693186757 1678693186771-scaled