HUMANITARNO-SPORTSKI DOGAĐAJ U PETRINJI Zajedno na teren izašli Marin Čilić i Križevčanka Melani

13. srpnja 2021. Autor: prigorski.hr Sport HUMANITARNO-SPORTSKI DOGAĐAJ U PETRINJI Zajedno na teren izašli Marin Čilić i Križevčanka Melani


Dvije godine nakon premijernog izdanja “Gem Set Hrvatska” održanog na zagrebačkoj Šalati, gdje je velik broj vrhunskih hrvatskih sportaša sudjelovao na humanitarnom teniskom turniru parova, 12. i 13. srpnja u Petrinji održava se drugo izdanje ovog humanitarno-sportskog događaja kojeg organizira Zaklada Marin Čilić.

Humanitarno - sportski spektakl Gem Set Hrvatska održan je u Petrinji

Sanjin Strukić/PIXSELL

Kao što je to bio slučaj 2019., kad su se brojna velika sportska imena iz Hrvatske odazvala pozivu Marina Čilića i svojim angažmanom na teniskom terenu i oko njega pomogli u prikupljanju sredstava za izgradnju multifunkcionalnog igrališta osnovne škole u Tordincima, dvije godine poslije Marin Čilić je uspio ponovno okupiti hrvatske sportske zvijezde koji danas u Petrinji, na tek izgrađenom multifunkcionalnom sportskom terenu Osnovne škole Dragutina Tadijanovića u Petrinji, pokazaju svoje tenisko umijeće na turniru parova.

melani2

Tenis su danas uz Luku Modrića, Marija Mandžukića, Matea Kovačića, Ivana Dodiga, Ivana Perišića, Donne Vekić, Luke Cindrića odigrala i brojna druga poznata imena.

Na teren su s poznatim sportašima izašla i djeca, a Marin Čilić je na teren izašao s Križevčankom Melani.

 

 

 

 

Facebook Comments