Hudić: ‘U iduće četiri godine u Bregima planiramo realizirati 8 kapitalnih projekata’

5. svibnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Hudić: ‘U iduće četiri godine u Bregima planiramo realizirati 8 kapitalnih projekata’


Nešto je manje od dva tjedna do lokalnih izbora gdje po svoj idući mandat ide i nezavisni načelnik Mario Hudić. Ovaj uspješni Podravkin menadžer u kratkom razgovoru za naš portal istaknuo je kako su završeni svi obećani kapitalni projekti, ali i više od toga.

– U idućem mandatu u naredne četiri godine planiramo započeti i realizirati čak 8 kapitalnih projekata. Istaknuo bi najbitnije: izgradnja pješačko-biciklističke staze u Ulici braće Radić u Koprivničkim Bregima, izgradnja pješačko-biciklističke staze u Ulici Stjepana Radića u Glogovcu i kompletna rekonstrukcija i proširenje cestovnog mosta preko kanala u Ulici Matije Gupca u Koprivničkim Bregima. Za taj projekt već je postignut dogovor i zatvorena financijska konstrukcija s Županijskim cestama – kazao je Hudić.

– Osim toga planiramo i izgradnju turističke infrastrukture i sadržaja na širem prostoru oko bivšeg rudnika u Glogovcu u nekoliko faza. Za to je već pripremljen i prijavljen projekt Putevima podravskih rudara na natječaj EU fondova – pojasnio je Hudić te se osvrnuo i na bitnu infrastrukturu u općini.

182000922_472821887383700_9167709760367101741_n

– Ići će modernizacija i obnova najfrekventnijih prometnica pod ingerencijom Županijskih cesta, zatim priprema projektne dokumentacije i ishođenje građevinskih dozvola za izgradnju pješačko-biciklističkih staza između Koprivničkih Bregi i Glogovca i Koprivničkih Bregi i Jeduševca, uključujući i stazu kroz Jeduševac. Priprema projektne dokumentacije i ishođenje građevinskih dozvola za nastavak izgradnje pješačko-biciklističkih staza u ostalim ulicama u naseljima općine. I za kraj u planu je modernizacija javne rasvjete u cijeloj općini uvođenjem LED tehnologije – ESCO model – za kraj otkrio je općinski načelnik.

Facebook Comments