“HSS Križevci bezrezervno podržava predsjednika HSS-a Krešu Beljaka”

21. siječnja 2020. Autor: prigorski.hr Križevci “HSS Križevci bezrezervno podržava predsjednika HSS-a Krešu Beljaka”

foto: HSS Križevci


Gradska organizacija HSS-a Križevci je na Proširenom odboru održanom 20. siječnja 2020. većinom glasova (25 za, jedan protiv i jedan suzdržan) donijela odluku o bezrezervnoj podršci predsjedniku HSS-a Kreši Beljaku, priopćili su iz križevačkog HSS-a.

– Slažemo se s činjenicom kako svatko može pogriješiti, a predsjednik Beljak je reagirao na prikladan način u trenutku kada je shvatio pogrešku. Ispričao se i osudio sve zločine počinjene u totalitarnim sistemima – napomenuli su.

Dodali su kako su najveći protivnici predsjednika Beljaka u ovome trenutku bivši i sadašnji dužnosnici koji su isključivo zahvaljujući Hrvatskoj seljačkoj stranci došli na svoje dužnosničke pozicije. Smatraju kako je važno naglasiti da su to isti oni koji pokušavaju rušiti aktualno vodstvo HSS-a gotovo četiri posljednje godine te i najmanju pogrešku dočekuju s posebnim veseljem kako bi mogli blatiti stranku.

– Obračun putem društvenih mreža i medija nije način na koji bi trebali komunicirati članovi neke organizacije, jer to ne šteti samo vodstvu nego ugledu organizacije u cjelini – istakli su.

– U trenutku dolaska Kreše Beljaka na poziciju predsjednika HSS-a naša stranka je bila pred financijskim kolapsom i s nikad nižim rejtingom. Danas smo parlamentarna stranka s četiri saborska zastupnika i sa sređenim financijama. Danas smo pobjednička stranka koja je od prvog dana podržavala kandidata za predsjednika Republike Zorana Milanovića direktno zahvaljujući inicijativi predsjednika Beljaka. Danas smo stranka koja nošena pobjedom ide ususret parlamentarnim izborima, navode iz Gradske organizacije HSS-a Križevci.