Hrvoje Herček: Tko je Vrbovčanima ukrao Advent?

17. prosinca 2017. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Hrvoje Herček: Tko je Vrbovčanima ukrao Advent?


Nezavisni vijećnik Hrvoje Herček na aktualnom satu vrbovečkog predstavničkog tijela osvrnuo se na stanje parkirališta na vrbovečkom groblju i na vrbovečki Advent.

– To parkiralište je za strojeve i kompletnu mehanizaciju Hidroelektre. Jesmo li kao Grad za to dobili kakvu kunu od izvođača. Dok se završi cesta prema željezničkoj postaji neka nam barem prošire parkiralište na groblju. Kamen koji je bio navezen na groblju je propao i parkiralište treba sanirati- rekao je Herček i postavio sljedeće pitanje.

Tko je Vrbovčanima ukrao Advent? Svjedok sam da prve adventske nedjelje Vrbovec nije bio okićen, a i program koji se nudi, ne znam koga može zadovoljiti.

Danas svako selo ima Advent i kad ga nema loše se osjećam u svome gradu. Dođu mi prijatelji iz Zagreba i ne mogu ih odvesti niti na kuhano vino ili kobasice. Tko je odgovoran? – upitao je Herček.

Gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj rekao je kako radovi još nisu gotovi. -Mora se napraviti potporni zid i Kolodvorsku ulicu treba spojiti s nadvožnjakom. Kad to završi tražit ćemo da se parkiralište dovede u prvobitno stanje. Vidjet ćemo je li ga moguće proširiti- kazao je Kralj i napomenuo kako se u organizaciju Adventa nije uključivao.

-Jako sam bio uključen u manifestaciju “Kaj su jeli naši stari”. Stanje u blagajni je takvo da još ne osjećamo refinanciranje kredita i novi Zakon o lokalnoj samoupravi- rekao je Kralj.

prigorski.hr

 

prigorski.hr

Facebook Comments