Đurđevačka Hrvatska sahara sa svojim mini životinjskim parkom prava je turistička atrakcija koja svakodnevno privlači sve više posjetitelje iz cijele Hrvatske, a naše deve su uvijek posebna atrakcija za najmlađe posjetitelje, javljaju iz gradske uprave.

Rekordna posjećenost Đurđevcu sve više privlači i medijsku pažnju te tako možemo svjedočiti brojnim prilozima na nacionalnim i regionalnim medijima. Tako je HRT je ovih dana snimio zanimljivu reportažu o turističkoj ponudi Grada Đurđevca u kojoj su glavne zvijezde bile naše deve kojima djeca ne mogu odoljeti. Gotovo svakoga mjeseca na područje ovog zanimljivog mini životinjskog carstva, dođe barem jedna nova životinja.

Zanimljive trenutke iz života deva možete pratiti i na Facebook stranici Šaptači devama na kojoj njihovi timaritelji redovito objavljuju video sadržaj i fotografije umiljatih i nestašnih deva. Svi koji žele posjetiti veselu životinjsku ekipu iz sahare mogu to učiniti svakim danom, vikendima i blagdanima od 10 do 18 sati.

Ulaznice se prodaju u utvrdi Stari grad, a uz kupljenu ulaznicu ostvaruje se popust od 5 posto na cijene pića i dnevnog menija u Restoranu i pivnici Stari grad.