Hrebak na facebooku: ‘Ne moram u samoizolaciju već u pasivni nadzor’

16. listopada 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Hrebak na facebooku: ‘Ne moram u samoizolaciju već u pasivni nadzor’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL


Saborski zastupnik Dario Hrebak objavio je u petak na svojem facebook profilu da ne mora biti u samoizolaciji jer je na sjednici saborskog odbora u srijedu bio dovoljno daleko od kolege Franka Vidovića za kojeg je kasnije potvrđeno da je zaražen koronavirusom.

„Upravo su me zvali iz HZJZ da ne moram u samoizolaciju već u “pasivni nadzor” jer sam bio dovoljno daleko od gospodina Vidovića”, napisao je Hrebak te dodao da se za sada osjeća dobro i nema nikakve simptome.

Situaciju je usporedio s onom koja se dogodila u Bjelovaru prije nekoliko mjeseci kada su svi sudionici sjednice Gradskog vijeća morali u samoizolaciji provesti 14 dana, no njemu nakon testiranja ona nije određena.

„Tada sam proživio pravi medijski linč, a i tada sam upozoravao da će nam se kad tad situacija iz Bjelovara dogoditi i u Saboru. Svoje zamjenike i pročelnike sam obavijestio o situaciji kako bi bili spremni na moje odsustvo”, napisao je Hrebak. (Hina)

Facebook Comments