HNS Koprivnica podijelio više od 150 kilograma domaćih jabuka u akciji „Zagrizite za pomoć, ali i za svoje zdravlje”

28. listopada 2019. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno HNS Koprivnica podijelio više od 150 kilograma domaćih jabuka u akciji „Zagrizite za pomoć, ali i za svoje zdravlje”


Podružnica HNS-a Koprivnica održala je prošlu subotu pred ulazom na gradsku tržnicu akciju pod nazivom „Zagrizite za pomoć, ali i za svoje zdravlje”. Tom su prilikom HNS-ovci građanima Koprivnice podijelili više od 150 kilograma jabuka iz domaćeg uzgoja, na što su Koprivničanci izuzetno pozitivno reagirali.

– Dijeleći sugrađanima jabuke domaćih proizvođača, naša je želja pomoći domicilnim poljoprivrednicima. U isto vrijeme, želimo kod naših sugrađana osvijestiti potrebu da budemo solidarni i kupovinom jabuka iz domaćeg uzgoja pomognemo domicilnom gospodarstvu – kazao je Goran Pakasin, predsjednik koprivničkog HNS-a.

Ako je vjerovati staroj narodnoj poslovici prema kojoj „Jedna jabuka na dan tjera doktora iz kuće van“, iz HNS-a su pozvali i sve ljude da kupovinom barem jedne jabuke dnevno pomognu domaćim proizvođačima, ali i samima sebi jer ćete tako doprinijeti i očuvanju vlastitog zdravlja.

Ovu akciju koprivničkog HNS-a svojim je dolaskom podržala Jasmina Pavlović, predsjednica Županijske organizacije HNS-a Koprivničko-križevačke županije, koja i sama aktivno podržava domaće proizvođače kupujući njihove proizvode.

prigorski.hr

Facebook Comments