Ured za udruge Vlade RH ove godine organizira Dane otvorenih vrata udruga. Dani otvorenih vrata udruga održat će se od 1. do 3. lipnja 2023. s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

To je prilika građanima za sudjelovanje u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te za upoznavanje s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Udruga “HERA” ove godine sudjeluje u Danima otvorenih vrata udruga i otvorit će svoja vrata u petak 2.lipnja. u vremenu od 9 – 15 sati na adresi I.Z.Dijankovčkog 18 u Križevcima.

Svi/e zainteresirani/e dobit će informacije o radu i djelovanju udruge, aktivnostima te mogućnostima uključivanja u rad udruge.

Dani otvorenih vrata udruga prilika su da se dodatno osnaži solidarnost i povjerenje u lokalnim zajednicama i podsjeti na važnu ulogu koju udruge imaju u povezivanju građana u rješavanju problema i stvaranju mreža uzajamne podrške.

Na Danima otvorenih vrata građani će moći sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te upoznavanju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.