HDZ predao kandidaturu za gradonačelnika grada Križevaca / Mato Devčić: Zahvaljujem građanima na podršci i vjerujem da ih kao gradonačelnik neću razočarati

28. travnja 2021. Autor: prigorski.hr Križevci HDZ predao kandidaturu za gradonačelnika grada Križevaca / Mato Devčić: Zahvaljujem građanima na podršci i vjerujem da ih kao gradonačelnik neću razočarati


HDZ je jutros predao kandidaturu za gradonačelnika i zamjenicu gradonačelnika te kandidaturu za članove Gradskog vijeća Grada Križevaca. Kandidat za gradonačelnika Mato Devčić je rekao kako su jutros Gradskom izbornom povjerenstvu predali kandidaturu za gradonačelnika i zamjenicu gradonačelnika i listu HDZ-a za Gradsko vijeće Grada Križevaca.

-Tu je 19 kandidata koji kao ljudi i kao profesionalci zadovoljavaju biti na našoj listi. Vjerujem da će lista polučiti dobar rezultat na lokalnim izborima i želim zahvaliti Gradsko izbornom povjerenstvu na ažurnosti i susretljivosti te vrlo kvalitetnoj pripremi ovog postupka.

Svim budućim kandidatima želim poručiti jedno korektno i fer natjecanje i da građani Križevaca 16. svibnja izaberu vlast kakvu zaslužuju – rekao je Devčić i dodao kako su predali 646 potpisa.

– Poznavajući proceduru u APIS sustav koji kad zaprimi 600 potpisa praktički nije više naknadno moguće upisati potpise. Ponudili smo nešto veći broj potpisa da zadovoljimo formu i potpise smo kao stranka prikupili bez problema u 3-4 dana. Zahvaljujem građanima na podršci i vjerujem da ih kao gradonačelnik neću razočarati – zaključio je Devčić.

devcic1 devcic2 devcic3 devcic4 devcic5 devcic6 devcic7 devcic8 devcic9 devcic10 devcic11

Facebook Comments