GUŽVA NA LISTI SDP-A Mladen Kešer: Vjerujem da će predsjednik SDP-a vrednovati rad svakog svog člana, odanost stranci i narodu

26. svibnja 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno GUŽVA NA LISTI SDP-A Mladen Kešer: Vjerujem da će predsjednik SDP-a vrednovati rad svakog svog člana, odanost stranci i narodu


Još samo tri tjedna do konačnog formiranja saborskih lista, a najveća gužva definitivno će biti u drugoj izbornoj jedinici, posebice u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Prema našim neslužbenim informacijama, koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić visoko je na listi i smiješi mu se Sabor, što je potvrdio prošli tjedan u intervjuu za jedan lokalni tjednik i prvi čovjek SDP-a Davor Bernardić, istaknuvši kako vjeruje da će Jakšić biti na SDP-ovoj listi za II. izbornu jedinicu.

Opasno za vrat puše mu i šef Županijskog SDP-a Mladen Kešer koji je danas na konferenciji za medije izjavio kako ima podršku 20 općinskih organizacija i jednog grada za ulazak na listu za Sabor.

– Vjerujem da će predsjednik SDP-a vrednovati rad svakog svog člana, odanost stranci i narodu te vjerujem da ćemo tu naći zajednički jezik – istaknuo je danas Kešer, uvjeren kako ga čelnik SDP-a ipak neće zaobići.

Za kraj tu je i križevački gradonačelnik Mario Rajn, odnedavno i član HSS-a, koji se prema našim izvorima nalazi na rubnoj poziciji za ulazak u Sabor.

mm/prigorski.hr

Facebook Comments