U Hotelu Picok u Đurđevcu održana je redovna izvještajno izborna skupština Gradskog društva s invaliditetom Đurđevac kojoj je uz članove društva prisustvovao i podpredsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca Matija Bažulić.

Skupštinu je otvorila predsjednica Đurđa Dujmović te su podnesena Izvješća o radu, kao i Program rada te Financijski plan za 2021. godinu, koja su jednoglasno prihvaćena. Za predsjednicu udruge ponovno je odabrana Đurđa Dujmović, dok je za dopredsjednike odabrani Ignac Marić i Katica Rabađija.

Novo vodstvo predstavilo je Program rada i Financijski plan za 2022. godinu koje su članovi udruge također jednoglasno usvojili.

Matija Bažulić je u ime gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća Grada Đurđevca pozdravio prisutne članove istaknuvši kako grad i društvo imaju uspješnu suradnju dugi niz godina.

-Drago nam je da surađujemo i zajedničkim snagama provodimo mnoge projekte. Svakako bih istaknuo ovdje i jedan od najvažnijih čija provedba započinje početkom sljedeće godine, a to je izgradnja Centra za osobe s invaliditetom u zgradi bivše gradske uprave. Za taj projekt grad je uspješno osigurao 30 milijuna kuna, a vjerujemo da će zgrada biti gotova 2023. godine – rekao je podpredsjednik Gradskog vijeća Matija Bažulić te svima poželio sreću i puno zdravlja povodom nadolazećih blagdana.