Gradsko društvo Crvenog križa Vrbovec organiziralo je trodnevni izlet u Dubravnik.

Jelena Mucko, ravnateljica Duštva kazala je kako su na izletu bila 83 putnika. – Zanimljivo je da je čak 46 putnika prvi puta bilo u Dubrovniku, pa je opravdano može reći da je odabir ove destinacije bio „pogodak u sridu“. Crveni križ Vrbovec okupio je članove umirovljeničkih udruga s našeg području i Udrugu žena liječenih od raka dojke Sv. Margareta iz Dubrave. Izlet smo organizirali s voditeljiima umirovljeničkih udruga. Riječ je o našim partnerima u provođenju različitih dnevnih programa.

izlet0

Izlet je ujedno i piticaj za daljnju suradanju. Turisti iz Vrbovca razgledali su Pelješki most te znamenitosti Dubrovnika, a tamošnji umirovljenici priredili su im i jednu svoju prigodnu predstavu – kazala je Mucko.

Vrbovečki umirovljenici bili su smješteni u Studentskom domu. Neko je u šali dodao “Pa neka pod stare dane i ja budem student”.
Izlet su platili sami umirovljenici, a Gradsko društvo Crvenog križa u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa grada Dubrovnika isposlovalo da je da troškovi boravka budu po povoljnijim i prihvatljivijim cijenama za umirovljenike.

izlet1