Gradsko društvo Crvenog križa Vrbovec dobilo vozilo za prijevoz starih osoba

11. studenoga 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Gradsko društvo Crvenog križa Vrbovec dobilo vozilo za prijevoz starih osoba


Gradsko društvo Crvenog križa Vrbovec dobilo je vozilo za prijevoz starih osoba.

Jelena Mucko, ravnateljica Crvenog križa kazala je kako je vozilo prije svega namijenjeno za prijevoz starih osoba u realizaciji projekta “Nova optika 65+”.

-Aktivnosti će biti organizirane u sklopu projekta za koji je osigurano gotovo 1,5 milijuna kuna iz Europskog socijalnog fonda.

auto

Projektom “Nova optika 65+” planirano je organiziranje dnevnog boravka za starije te brojne radionice za starije, ali i članove njihovih obitelji; radionice o dentalnoj higijeni, estetskom izgledu, upravljanju osobnim financijama, obiteljskom poduzetništvu, permakulturi, organskom vrtlarenju, kreativne radionice recikliranja, izrada prirodnih sapuna, džemova i brojni drugi sadržaji – poručila je ravnateljica.

Inače, vrbovečki Crveni križ danas je primio donaciju Društva Crvenog križa Zagrebačke županije u sklopu koje su dobili šest bolničkih električnih kreveta s madracima i plahtama, četiri hodalice, jednu wc princezu te jedan stolac za kupanje.

auto2

Dragan Vicković/prigorski.hr

Facebook Comments