Izvršni odbor Gradske udruge umirovljenika Vrbovec pod predsjedavanjem Zlatice Jagatić održao je prvu sjednicu nakon godišnjih odmora.

Jagatić je izvijestila Izvršni odbor da je vrbovečki gradonačelnik Denis Kralj primio izaslanstvo Gradske udruge umirovljenika u kojem su bili predsjednica Zlatica Jagatić i potpredsjednici Drago Ivanušec i Vlado Pasarić. Oni su izvijestili gradonačelnika o konsolidiranju Gradske udruge i na tom planu dobili gradonačelnikovu potporu.

Izvršni odbor je analizirao doprinos Gradske udruge na ovogodišnjoj turističko-kulinarskoj manifestaciji „Kaj su jeli naši stari“. -Vrbovečki umirovljenici dali su veliki doprinos na ovoj manifestaciji koja je bila među najuspješnijima do sada – istaknula je Zlatica Jagatić.

Izvršni je odbor izabrao Dragu Ivanušeca za blagajnika. Umirovljenici Vrbovca ponovo kreću s posjetima svojim bolesnim članovima. Među prvima, oni će posjetiti Vida Drvenkara, Ivana Dečka i Maricu Đuranec. Gradska udruga umirovljenika će 1. listopada u Mariji Gorici obilježiti Međunarodni dan starijih osoba. Već 3. listopada Gradska udruga umirovljenika Vrbovec organizira Dan otvorenih vrata.

20230912_110732 20230912_101716