Gradska udruga umirovljenika grada Vrbovca organizirala je „Dan otvorenih vrata“u povodu Međunarodnog dana starijih osoba.

Ankica Pavičić, predsjednica Gradske udruge umirovljenika grada Vrbovca kaže: „Dan otvorenih vrata“ je prigoda koju smo iskoristili za druženje u našim prostorijama. Informirali smo članstvo o idućim aktivnostima. Već 10. listopada organiziramo posjet etno parku u Velikom Trojstvu nedaleko Bjelovara i 20. listopada odlazimo na“ Bučijadu“ u Ivanić Grad, gdje će nastupiti i Mješoviti pjevački zbor gradske udruge umirovljenika.
U pregovorima smo oko nabavljanja iz donacije jabuka i mandarina, a u tijeku je nabavljanje drva za zimu.

dan otvorenih vrata1
-Na „Dan otvorenih vrata „ Gradska udruga umirovljenika, kao velika obitelj bogatija je za 32 novih članova, ističe Marica Smolec, tajnica Udruge i dodaje: To je tradicija koju nastavljamo. Toga dana, oni umirovljenici koji se učlane u Gradsku udrugu umirovljenika plaćaju simboličnu članarinu od 1 kune.

Inače članarina je 50 kuna. Danas Gradska udruga umirovljenika broji 653 članova.

Vrbovečki umirovljenici obilježili su veselo svoj dan. Članice su ispekle kolače, našla se i po koja čašica osvježavajućih napitaka. I svi se slažu u jednom: I ovogodišnja akcija „Dan otvorenih vrata“ je uspjela. Gradska udruga je otvorena čitavu godini, jer su vrata Udruge otvorena svakog utorka i petak od 9-13 sati.

Dragan Vicković/prigorski.hr