Izjava dana
IMG_3779[1]

Gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj uručio priznanja učenicima državnih natjecanja

U povodu Dan grada Vrbovca, gradonačelnik Denis Kralj, primio je nagrađene učenike sudionike državnih natjecanja te njihove mentore i ravnatelje.

-Vi ste svojim uspjehom pokazali da ste najbolji. Želio bih da na kraju školovanja nastavite živjeti u Hrvatskoj, a ne da odlazite u svijet. Učinit ćemo sve što je u našim mogućnostima da vam osiguramo uvjete da se možete zaposliti i živjeti u našoj sredini, – rekao je Kralj i učenicima uručio prigodan poklon te bon od 1000 kuna.

IMG_3775[1]

Nagrađeni učenici su Sara Hadžimuratović iz Prve osnovne škole, a ona je urednica „Cvrkuta“- školskog lista. Mentorica je Jozefina Barić, a ravnatelj je Žarko Popović.

Iz srednja škola to su Ivan Novak, koji je sudjelovao na državnom natjecanju iz matematike i logike, Leona Periša, na državnom natjecanju iz biologije, Ines Kuzmek i Monika Perolić, koji su se natjecali u poslovnim izazovima. Nadalje to su Robert Ljubas i Tin Jaić plinoinstalateri te Luka Ferenčak, tokar. Mentori su im Dubravka Borko, Ana Nežić, Sanja Lugarić, Veronika Sorić i Ivan Hrabrić, a ravnateljica je Mirjana Pušić.

IMG_3780[1]

Dragan Vicković/prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

veliki poganac

Područna škola Veliki Poganac dobit će centralno grijanje

Kako bi se upoznali s tijekom radova, zamjenik koprivničko-križevačkog župana Ratimir Ljubić i načelnik Općine …

decanter2

Održan prijem za dobitnike srebrnih odličja na svjetskom vinskom natjecanju Decanter

Koprivničko-križevački župan Darko Koren i zamjenici župana Darko Sobota i Ratimir Ljubić u ponedjeljak, 20. …