Izjava dana
IMG_3779[1]

Gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj uručio priznanja učenicima državnih natjecanja

U povodu Dan grada Vrbovca, gradonačelnik Denis Kralj, primio je nagrađene učenike sudionike državnih natjecanja te njihove mentore i ravnatelje.

-Vi ste svojim uspjehom pokazali da ste najbolji. Želio bih da na kraju školovanja nastavite živjeti u Hrvatskoj, a ne da odlazite u svijet. Učinit ćemo sve što je u našim mogućnostima da vam osiguramo uvjete da se možete zaposliti i živjeti u našoj sredini, – rekao je Kralj i učenicima uručio prigodan poklon te bon od 1000 kuna.

IMG_3775[1]

Nagrađeni učenici su Sara Hadžimuratović iz Prve osnovne škole, a ona je urednica „Cvrkuta“- školskog lista. Mentorica je Jozefina Barić, a ravnatelj je Žarko Popović.

Iz srednja škola to su Ivan Novak, koji je sudjelovao na državnom natjecanju iz matematike i logike, Leona Periša, na državnom natjecanju iz biologije, Ines Kuzmek i Monika Perolić, koji su se natjecali u poslovnim izazovima. Nadalje to su Robert Ljubas i Tin Jaić plinoinstalateri te Luka Ferenčak, tokar. Mentori su im Dubravka Borko, Ana Nežić, Sanja Lugarić, Veronika Sorić i Ivan Hrabrić, a ravnateljica je Mirjana Pušić.

IMG_3780[1]

Dragan Vicković/prigorski.hr

Provjerite i ovo

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

[VIDEO] Upoznali se i zaljubili u teretani, a sad, u braku, otvorili svoju u Bjelovaru

Otvorenjem Sportsko rekreativnog centra “My Way” u vlasništvu Vere i Renata Sokolovića Bjelovarčani su dobili …

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

[VIDEO] U Bjelovaru počelo zimsko orezivanje stabala

Djelatnici Cvjetnog ateljea Marina koji brinu o uređenju gradskih zelenih površina u Bjelovaru, prionuli su …