Na sjednici Gradskog vijeća Grada Vrbovca, pod aktualnim satom pitanje za gradonačelnika imao je vijećnik Damir Fašaić (HDZ).

-Na tematskoj sjednici donijeli smo zaključke o izgradnji kanalizacije. Jedan zaključak je bio da će predstavnicima tvrtke Vodooprskba i odvodnja Zagrebačke županije, predstavnici Grada Vrbovca i predstavnicima Uprave za ceste Zagrebačke županije izvršiti kontrolu cesta koje su sanirane kako bi se krenulo u sanaciju svih cesta koje nisu sanirane na adekvatan način. Zaključeno je i da se izvede hitna sanacija kamenim materijalom, gdje nije izvršena sanacija asfaltom – kazao je Fašaić.

DSC_9817

Vrbovečki gradonačelnik Denis Kralj rekao je kako je asfaltirana cesta kroz Pavlovec i Križevačka. Asfaltirana je Lovrečka Varoš. Sastanak smo odradili i tijekom ljeta bi krenuli radovi na kanalizaciji od PIK-a do brze ceste. Naš uvjet prije početka tih radova koji bi trebali krenuti 1. srpnja je taj da se asfaltira drugi ulaz u grad. Tražimo da se uredi Prilesje i Savska cesta – istaknuo je Kralj.

DSC_9818DSC_9968