Gradonačelnik Rajn održao prijem za članove Vijeća srpske nacionalne manjine

10. siječnja 2022. Autor: prigorski.hr Križevci Gradonačelnik Rajn održao prijem za članove Vijeća srpske nacionalne manjine


Gradonačelnik Mario Rajn održao je u ponedjeljak, 10. siječnja tradicionalni prijem za članove Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Križevaca. Tom prilikom, gradonačelnik je članovima Vijeća čestitao Božić koji slave po julijanskom kalendaru i poželio sretnu i uspješnu 2022. godinu.

Uz zahvalu na prijemu, članovi Vijeća govorili su o planovima rada za ovu godinu pa su tako spomenuli kako im je želja, između ostalog, održati književnu večer, likovnu koloniju i folklorni susret. Spomenuli su kako su zadovoljni uređenjem ureda i knjižnice koja zahvaljujući brojnim donacijama sada ima 1000 knjiga.

Gradonačelnik je istaknuo kako mu je drago da su unatoč pandemiji koronavirusa nastavili s predanim i marljivim radom te im poželio da im se ostvare svi zacrtani ciljevi u ovoj godini. Uz gradonačelnika, prijemu je prisustvovao i pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel.