Gradonačelnik poručio: Ovo djeca ne bi nikada napravila. Ovo rade odrasli, neodgovorni pojedinci kojima priroda služi kao deponij

15. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Križevci Gradonačelnik poručio: Ovo djeca ne bi nikada napravila. Ovo rade odrasli, neodgovorni pojedinci kojima priroda služi kao deponij

foto: Facebook


Ljepši i čišći Križevci naš su zajednički cilj. Grad ulaže velike napore kako bismo promijenili odnos prema prirodi, ulažemo i velika materijalna sredstva za unapređenje gospodarenja otpadom, s Komunalnim poduzećem provodimo radionice u vrtićima i školama kako bismo i djeci približili važnost brige za okoliš, objavio je zajedno s fotografijama na svojoj Facebook stranici križevački gradonačelnik Mario Rajn.

smece1

“Ovo su fotografije iz Sv. Helene. Ovo djeca ne bi nikada napravila. Ovo rade odrasli, neodgovorni pojedinci kojima priroda služi kao deponij. Ovakvu sliku Križevaca ne želimo gledati.

Nastavit ćemo i dalje brinuti o okolišu na održiv način. Pozivam vas da nam u tome pomognete. Neka to bude naša zajednička, ljepša slika Križevaca”, poručio je gradonačelnik.

Facebook Comments