Gradonačelnik Panian o isplati novaca: Ja samo potpisujem mišljenje i prijedlog pročelnika

18. lipnja 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Gradonačelnik Panian o isplati novaca: Ja samo potpisujem mišljenje i prijedlog pročelnika


Vijećnica Vedrana Dragičević Borovec imala je nekoliko pitanja za gradonačelnika pod aktualnim satom sjednice dugoselskog predstavničkog tijela.

-Već sam pitala, ali nisam dobila odgovor, a vezano na isplate stimulacije nekim djelatnicima Grada. Dva komunalna redara su dobila više novaca nego treći. Po čemu su oni to zaslužili. Po čemu je njihov doprinos bio veći tri mjeseca za redom?

Jedan komunalni redar otišao je u mirovinu i dobio je značajan iznos otpremnine, više od 150 tisuća kuna. S koje stavke, jer to nije predviđeno u našem proračunu – kazale je vijećnica.

Dugoselski gradonačelnik Nenad Panian rekao je kako će odgovor dati pročelnici. – Ja samo potpisujem njihovo mišljenje i prijedlog – poručio je kratko Panian.

Pročelnik Vinko je rekao kako je treći komunalni redar bio na bolovanju.

Marica Knezić, zaduđena za financije Grada kazala je kako je prvom mjesecu komunalni redar najavio da bi išao ranije u mirovinu. Gradonačelnik je preraspodjelom proračuna osigurao sredstva za iznos njegove otpremnine. Riječ je o 12 godišnjih plaća – kazala je.

 

Facebook Comments