Gradonačelnik Nenad Panian pohvalio se kako je u grad doveo SUVAG, iako je kod realizacije držao “figu u džepu”

24. siječnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Gradonačelnik Nenad Panian pohvalio se kako je u grad doveo SUVAG, iako je kod realizacije držao “figu u džepu”


Prije nešto više od tjedan dana na svojoj Facebook stranici dugoselski gradonačelnik Nenad Panian pohvalio se kako je u grad 18. siječnja u prostore Doma zdravlja Zagrebačke županije, ispostava Dugo Selo, stigao SUVAG, odnosno Služba za logopedsku dijagnostiku i terapiju – Centra za radnu rehabilitaciju i podršku u zajednici.

Takva vijest ne bi bila nimalo čudna, ali prema našim izvorima, dugoselski gradonačelnik nije bio previše zainteresiran za ovu hvalevrijednu inicijativu oporbe.

Tu informaciju potvrdio nam je i vijećnik Grada Dugo Selo i potpredsjednik gradske organizacije Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti Pave Vukelić, koji nam je detaljno opisao kako je cijeli proces oko dovođenja Suvaga tekao.

– Na sastanku u Zagrebu razgovarali smo s gospodinom Mirom Lacom koji je predsjednik Upravnog vijeća Suvaga. Razgovarali smo gospođa Borovec Dragičević i ja o tome kako bismo mogli dovesti Suvag u Dugo Selo. Sve smo dogovorili s ravnateljicom Suvaga i isto tako sa zamjenicom i zamjenikom gradonačelnika Dugog Sela – kazao je Vukelić te dodao.

– U realizaciji svega naišli smo na velike otpore, tako da sam bio prisiljen to riješiti sa županom Kožićem koji je to riješio u roku 15 minuta i Suvag je dobio zeleno svjetlo za dolazak u Dugo Selo – istaknuo je Vukelić koji nam je potvrdio kako od gradonačelnika Paniana nije dobio podršku za projekt.

Facebook Comments