Gradonačelnik Mario Rajn upriličio prijem za nove rukovodeće osobe Košarkaškog kluba Radnik Križevci

7. travnja 2021. Autor: prigorski.hr Križevci Gradonačelnik Mario Rajn upriličio prijem za nove rukovodeće osobe Košarkaškog kluba Radnik Križevci


Gradonačelnik Mario Rajn održao je danas prijem za novog predsjednika Košarkaškog kluba Radnik Dominika Nervu i tajnika kluba Tomislava Maslića kako bi im čestitao na izboru na funkcije i upoznao se s njihovim planovima.

U ovom trenutku cilj nove Uprave je raditi na popularizaciji košarke među mladima, prvenstveno djecom. Upravo zato, pokrenuli su „Open Air“ treninge Škole košarke na vanjskom košarkaškom terenu kod Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga, a već sljedeći trening održat će se ove subote, 10. travnja u vremenu od 11,00 do 15,00 sati.

Nadalje, u planu im je nabaviti kombi koji će im služiti za prijevoz na natjecanja te mini koševe čime će moći održavati treninge za uzraste od 5 godina. Ove godine u planu je održati deveto izdanje sportskog-rekreativnog i kulturnog programa s naglaskom na mlade Crosscity Buckets.

Rajn ih je pohvalio i istaknuo kako se vidi da imaju puno planova, ali i volje te im je poželio da sve zacrtane ciljeve ostvare, pri čemu mogu računati na podršku Grada Križevaca.

Facebook Comments