Na aktualnom satu današnje 11. sjednice Gradskog vijeća Grada Križevaca, nezavisni vijećnik Mirko Sokolić  postavio je pitanje vezano na projekt izgradnje nogostupa kroz Carevdar.

“Zanima me do kuda je ovaj projekt došao i koje su daljnje aktivnosti vezane za taj projekt?”, upitao je vijećnik Sokolić.

sokolic

 

Križevački gradonačelnik Mario Rajn rekao je kako su sukladno inspekcijskom nalazu Hrvatskih cesta naložene tri akcije. “Prva je bila posebno označavanje pješačkog prijelaza, druga postavljanje kamere za nadzor brzine, a treća je bila izgradnja pješačko-biciklističke staze kroz naselje Carevdar, s time da je Grad Križevci preuzeo izradu projektne dokumentacije.

Mi smo tu dokumentaciju proslijedili Hrvatskim cestama, kao jedinoj pravnoj osobi koja može raditi investicije. Shodno tome, očekujemo da se izgradnja nogostupa uvrsti u proračun Hrvatskih cesta za sljedeću godinu”, poručio je gradonačelnik Rajn.

gradsko-vijece-studeni-2022-01gradsko-vijece-studeni-2022-06gradsko-vijece-studeni-2022-05gradsko-vijece-studeni-2022-01gradsko-vijece-studeni-2022-02gradsko-vijece-studeni-2022-03