Vijećnik Tihomir Antolković (SDP) na 13. sjednici vrbovečkog predstavničkog tijela imao je jedno pitanje za gradonačelnika.

-U proračunu za 2023. godinu vidljivo je da imamo 3 velika projekta. Zanima me što je s dokumentacijom za sljedeće projekte koji su najavljivani? – upitao je vijećnik.

antolkovic tihomir

Gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj kazao je kako su tri velika projekta vrtići Luka i Lonjica te dvorana u Lonjici. Imamo dva manja projekta za koja smo osgurali sredstva, a to su gradnja sunčanih elektrana gradnja na zgradama centralnog vrtića, OŠ Marije Jurić Zagorke i gradskoj zgradi. Osigurali smo gradnju pump track poligona na igralištu u JUG-u.

Nadogradit ćemo i oba dvije osnovne škole, OŠ Krunoslava Kutena i OŠ Marije Jurić Zagorke, Interpretacijski centar s kino dvoranom od 215 sjedala, vatrogasni centar s osam garaža, sportski centar Banovo, obnova Dvorca Patačić i Kule Petra Zrinskog, cesta u zoni i spojna cesta Vinogradska – Nazorova – Livadarska, energetske obnove zgrade centra za socijalnu skrb i Glazbene škole, zgrade Likovne galerije, teniskog kluba i AKC garaža.

To je 19 europskih projekata koji bi trebali u potpunosti promijeniti naš grad, a tu je gradnja vodovoda i odvodnje – kazao je gradonačelnik.