Gradonačelnik Koprivnice na čelu Podravke želio osobu izvan Koprivnice?

15. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Gradonačelnik Koprivnice na čelu Podravke želio osobu izvan Koprivnice?


Saborski zastupnik Darko Sobota, ujedno i šef koprivničko-križevačkog HDZ-a, prije tjedan je dana dao naslutiti kako bi gradonačelnik Koprivnice, SDP-ov mladi lav i saborski zastupnik Mišel Jakšić na čelu Podravke želio vidjeti osobu koja nije iz Koprivnice.

Točnije, tijekom konferencije za medije na kojoj su predstavili svoj stav oko izbora Marine Dalić kao nove šefice Podravke, Sobota je odgovarajući na novinarsko pitanje kazao kako bi trebali (koprivnički novinari) provjeriti koga to favorizira gradonačelnik Koprivnice.

– Nikada nisam rekao da je moj izbor prvi izbor bio Goran Markulin za šefa Podravke, a istovremeno zašto niste pitali gospodina Jakšića tko je bio njegov izbor, a kojega do danas nije izgovorio i uvijek izbjegao odgovor na to pitanje u svim razgovorima. Uvjeravam vas da nije bio Koprivničanac izbor gospodina Jakšića, gradonačelnika Koprivnice – kazao je Sobota.

hdz sobota ljubić felak (3)

Komentar ovih navoda tražili smo od prozvanog gradonačelnika, ali isti nismo dobili do zaključenja ovog članka, a odgovor čekamo gotovo tjedan dana. Također, nismo dobili niti odgovor na izravno pitanje tko je prvom čovjeku Koprivnice najbolji izbor za vođenje prehrambene industrije.

prigorski.hr

Facebook Comments