Gradski vijećnik Tihomir Antolković (SDP), na večerašnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Vrbovca, osvrnuo se na radove koji su započeli na izgradnji vodovoda te na skelu u centru grada koja, kako navodi vijećnik Antolković, uzurpira javni prostor.

“Zanima me u kojoj fazi je sanacija nogostupa i cesta na dijelu gdje su se gradili nogostup i kanalizacija? Također, nogostup u Lonjici je u katastrofalnom stanju pa ljude zanima u kojem periodu bi se taj nogostup mogao sanirati? Kakvo je stanje sa skelom u centru grada? Je li ona u fazi sanacije ili ona štiti građane od pada predmeta sa zgrade?”, pitao je vijećnik.

antolkovci tihomir

Gradonačelnik Denis Kralj poručio je kako se nadao da će sanacija nogostupa biti još ljetos, no radovi na kanalizaciji su se malo odužili.

“Bio bi grijeh sanirati nogostup nakon radova na vodovodu i kasnije ga ponovo raskopati zbog radova na kanalizaciji. Neki dijelovi jesu sanirani, no trebat će nam svima puno strpljenja.” Što se tiče skele, ona je tu da štiti građane. To što fasada na zgradi nije ranije sanirana je neodgovornost stanara. Više puta smo apelirali na stanare da ubrzaju radove. ” poručio je gradonačelnik.

vijece vrbovec